ANBO fittings

Op zoek naar fittingen?
Dan bent u bij F.M.I. Dussen aan het juiste adres!

Kwaliteit ANBO fittings

Bent u op zoek naar fittingen, dan bent u bij F.M.I. Dussen zeker aan het juiste adres. Wij produceren diverse kwaliteit ANBO fittings. Top kwaliteit fittingen tegen een goede prijs.

COMPLEET PAKKET

Compleet pakket aan
klem- en pressfittingen

Naast de toelevering aan diverse OEM-klanten in de installatiebranche, voeren wij ook een compleet pakket staalverzinkte klem- en press-fittingen, die wij onder het eigen succesvolle label ANBO-fittings verkopen in binnen- en buitenland.De Anbo-fittings zijn reeds zo’n 30 jaar op de markt en hebben in deze periode hun bestaanrecht meer dan bewezen.

VARIATIE AAN DIAMETERS

Geen uitdaging te groot
met ons complete aanbod

Het ANBO klemfitting pakket is een compleet pakket aan buisfittingen voor diameters variërend van 15 t/m 62mm, kenmerkend voor de ANBO klemfitting is de kunstofring welke voor zowel dunwandig als dikwandige buis gebruikt kan worden.

PRODUCTIE OP MAAT

Alles wordt op maat
voor u geproduceerd

Het Anbo press fittingen pakket is een compleet pakket staal verzinkte persfittingen voor buisdiameters variërend van 15 t/m 108 mm. De Anbo-press fittingen worden met een speciale radiale perstang met behulp van de zogenaamde “M-profiel bekken” om de buis heen geperst.

MEER WETEN?

Weten wat wij voor
u kunnen betekenen?