Wij leveren kwaliteit 

CNC draaien en frezen op het hoogste niveau

F.M.I. Dussen levert kwaliteit

Onze producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit bereiken we door een combinatie van expertise, betrokken medewerkers, moderne machines en een proces van grondige tests en controles, volgens ISO-9001: 2008 norm.

Foto van meting product

KWALITEIT IN PRODUCTIE

Kwaliteit in het gehele
productieproces

Om te beginnen beschikken we over een goed uitgeruste meetkamer met meetmiddelen die een constante kwaliteit kunnen waarborgen. Indien gewenst leveren we onze producten met materiaalcertificaten en meetrapporten. Ook worden alle producten gekeurd door kwaliteitsinspecteurs. Bij het afstellen van het product en tijdens het gehele productieproces worden de producten frequent aan de vooraf gestelde kwaliteitsnormen getoetst. Deze resultaten zijn bepalend voor de productievoortgang.

KWALITEIT CONTROLES

Steekproefsgewijze controle
voor kwaliteit waarborging

Vervolgens wordt elke batch, voordat deze naar de afdeling expeditie gaat, nog éénmaal steekproefsgewijs gecontroleerd met daarbij 100% visuele eindcontrole. Uiteindelijk worden de goedgekeurde producten op de afdeling expeditie zorgvuldig ingepakt in de hoeveelheden en emballage die u wenst.

meting product schuifmaat
MEER WETEN?

Weten wat wij voor
u kunnen betekenen?