Onze sectoren

Branches waarin we CNC draaien en frezen op het hoogste niveau

Onze producten in tal van sectoren

De producten van F.M.I. Dussen worden gebruikt in tal van sectoren. De twee belangrijkste zijn de automotivemarkt en de installatiemarkt. Maar ook in andere sectoren worden onze producten hoog aangeslagen.

AUTOMOTIVE MARKT

Klein en groot metaalwerk
voor de automotivemarkt

Een van de sectoren waarin producten van F.M.I. Dussen veelvuldig worden gebruikt is de automotive industrie. De producten vinden onder meer hun toepassing in de airconditioningleidingen voor auto’s. Zo vindt u een aantal van onze hoogwaardige onderdelen in de Volvo XC90, maar ook in andere aansprekende merken en modellen.

INSTALLATIE MARKT

Ook de installatiemarkt is
voor F.M.I. Dussen geen geheim

De installatiemarkt kent voor F.M.I. Dussen geen geheimen. Tal van opdrachtgevers zijn inmiddels bekend met de kwaliteit die wij leveren. Naast de toelevering aan diverse OEM-klanten in de installatiebranche, voeren wij ook een compleet pakket staalverzinkte klem- en press-fittingen, Met name is de laatste jaren flink geïnvesteerd in de productie van de press fittingen hierin kunnen wij een compleet pakket aanbieden tegen concurrerende prijzen. Onze persfittingen worden in binnen en buitenland vermarkt onder privatelabel klanten alsook onder het eigen succesvolle label ANBO-fittings.

DIVERSEN ANDEREN MARKTEN

Daarnaast ook voor
allerlei andere sectoren

Bij F.M.I. Dussen worden ook onderdelen geproduceerd die hun toepassing vinden buiten de twee hoofdsectoren. Vanzelfsprekend voldoen deze producten aan dezelfde strenge kwaliteitsnormen die we hanteren voor ál onze oplossingen. U vindt deze producten onder meer terug in:

de hydrauliekbranche
high-end brandblussystemen
MEER WETEN?

Weten wat wij voor
u kunnen betekenen?