KWALITEIT BEWERKINGEN

CNC draaien en machines

Voor de kleinere series maken we gebruik van universele CNC-machines. Dankzij een slimme opstelling zijn deze machines Lean te gebruiken en kunnen we het principe ‘single piece flow’ in de praktijk brengen.

Universele CNC-machines
voor kleinere series

Voor de kleinere series maken we gebruik van universele CNC-machines. Dankzij een slimme opstelling zijn deze machines Lean te gebruiken en kunnen we het principe ‘single piece flow’ in de praktijk brengen. Verder zijn de CNC-machines een goede aanvulling voor de zesspindels en transfermachines. Zo kunnen we bijvoorbeeld basisonderdelen in een grote serie produceren en daarna verder bewerken op een CNC-machine.

Wij kunnen producten cnc draaien tot een diameter van rond 62 (zeskant 55) vanuit staf. Voor de grotere afmetingen kunnen wij de te bewerken producten als enkelstuks in de machine opspannen. Waardoor het mogeljk is diameters tot 400mm op te spannen. Voor het frezen hebben wij een maximaal freesbed tot onze beschikking van 1200 t/m 800 mm.

OVER ONS

De ontzorger voor al uw
klein en groot metaalwerk

Voor al uw frees en draaiwerk beschikken wij over diverse betrouwbare machines, waaronder CNC draaibanken en freesmachines.

MEER WETEN?

Weten wat wij voor
jou kunnen betekenen?