KWALITEIT BEWERKINGEN

CNC draaien en frezen

Voor de kleinere series maken we gebruik van universele CNC-machines. Met deze machines kunnen we CNC draaien en frezen, dankzij Robot belading is het mogelijk om deze machines 24/7 productie te laten draaien.

cnc frezen met koeling

Universele CNC-machines
voor kleinere series

FMI Dussen is uw specialist in CNC-draaiwerk en CNC-freeswerk met een focus op efficiënte productie voor kleinere series. Onze universele CNC-machines worden slim ingezet, waardoor we het Lean-principe toepassen en ‘single piece flow’ in de praktijk brengen. Bovendien vormen deze machines een waardevolle aanvulling op onze zesspindels en transfermachines. Dit stelt ons in staat om basisonderdelen in grote series te produceren, die vervolgens verder worden bewerkt op onze CNC-machines.

Machine capaciteiten

Onze CNC-draaimachines bieden de mogelijkheid om producten te draaien met een diameter tot ongeveer 62 (zeskant 55) vanuit staf. Voor grotere afmetingen kunnen we de te bewerken producten als enkelstuks in de machine opspannen, waardoor het zelfs mogelijk is diameters tot 400 mm te bewerken. Wat frezen betreft, hebben we een maximaal freesbed van 1200 x 800 mm tot onze beschikking.

Bij FMI Dussen streven we naar flexibele productieprocessen en streven we naar efficiëntie. Of het nu gaat om het produceren van kleinere series met CNC-draaiwerk, het bewerken van enkelstuks of het frezen van onderdelen op ons maximaal freesbed van 1200x800mm, wij hebben de expertise om aan uw specifieke eisen te voldoen.

24/7 gerobotiseerde productie

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden en diensten. Bij FMI Dussen combineren we geavanceerde technologie met vakmanschap om hoogwaardig CNC-draai- en freeswerk te leveren, afgestemd op uw behoeften.Bovendien streven wij naar maximale efficiëntie door 24/7 geautomatiseerde productie mogelijk te maken dankzij  robotbeladingssystemen. Deze automatisering stelt ons in staat om continu te produceren, waardoor we kortere doorlooptijden en een consistente productiekwaliteit kunnen garanderen. Het gerobotiseerde productieproces verhoogt niet alleen de efficiëntie, maar zorgt er ook voor dat we snel kunnen inspelen op uw vraag, zelfs bij kleinere series. Bij FMI Dussen streven we ernaar om niet alleen uw CNC-draai- en freeswerk te leveren volgens de hoogste normen van precisie en betrouwbaarheid, maar ook om dit te doen op een manier die uw projecten soepel en efficiënt laat verlopen.

Voor de laatste ontwikkelen m.b.t. fmi dussen volg ons ook op linkedin en youtube

OVER ONS

De ontzorger voor al uw
klein en groot metaalwerk

Voor al uw frees en draaiwerk beschikken wij over diverse betrouwbare machines, waaronder CNC draaibanken en freesmachines.

MEER WETEN?

Weten wat wij voor
jou kunnen betekenen?