KWALITEIT BEWERKINGEN

Massa draaiwerk

Voor serie draaiwerk hebben we bij F.M.I. Dussen de beschikking over een aantal automaten zesspindel machines waaronder een CNC zesspindel machine.   


cnc zesspindel draaibank voor massa draaiwerk

Korte cyclustijden &
hoge automatiseringsgraad

Bij FMI Dussen Automatendraaien zijn we gepassioneerd over precisie en efficiëntie. Als competitieve draaiwerk leverancier specialiseren we ons in automatendraaiwerk, meerspindels, en CNC Automatendraaiwerk. Met jarenlange ervaring en geavanceerde technologieën zijn we in staat om hoogwaardig draaiwerk te leveren voor diverse toepassingen.

Onze kracht ligt in het verwerken van grote series precisie draaiwerk  met behulp van SPC-gestuurde productieprocessen. Hierdoor kunnen we voldoen aan de strikte eisen van onze klanten op het gebied van kwaliteit en nauwkeurigheid. Ons team van deskundige vakmensen zorgt ervoor dat elk onderdeel voldoet aan de hoogste normen.

Massa draaiwerk

Of het nu gaat om massa draaiwerk of het draaiwerk uitbesteden voor complexe draaidelen, wij staan garant voor een naadloze en efficiënte productie. Onze flexibiliteit stelt ons in staat om producten op afroep te leveren, waarbij we een seriegrootte aankunnen variërend van 200 tot 1.000.000 stuks. Bij FMI Dussen Automatendraaien begrijpen we dat uw bedrijf unieke behoeften heeft, en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die aan uw specifieke eisen voldoen.

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor al uw aanvragen met betrekking tot automatendraaiwerk. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare partner voor grootschalige productie of gespecialiseerde producten met complexe specificaties, wij hebben de expertise en capaciteit om aan uw verwachtingen te voldoen. Voor het kleinere serie werk beschikken we over de mogelijkheden cnc draaien en frezen.
Bij FMI Dussen Automatendraaien zetten we ons in voor excellentie in draaiwerk, en we kijken ernaar uit om samen met u aan uw project te werken, of het nu gaat om massa draaiwerk of de kleinere series.

De materialen die wij bewerken zijn : staal, roestvrijstaal, aluminium en messing.

De machines hebben een bereik van rond 10 t/m rond 46 (zkt 8. t/m zkt.46)
Voor de laatste ontwikkelen m.b.t. fmi dussen volg ons ook op linkedin en youtube

Contact
cnc frezen met koeling

OVER ONS

De ontzorger voor al uw
klein en groot metaalwerk

Voor al uw frees en draaiwerk beschikken wij over diverse betrouwbare machines, waaronder CNC draaibanken en freesmachines.

Ontdek meer
MEER WETEN?

Weten wat wij voor
jou kunnen betekenen?

Contact