Onze bewerkingen

Op zoek naar frees of CNC bewerkingen?
Dan bent u bij F.M.I. Dussen aan het juiste adres!

Kwaliteit bewerkingen

Bent u op zoek naar bewerkingen d.m.v. CNC of frees machines, dan bent u bij F.M.I. Dussen zeker aan het juiste adres. Wij produceren diverse kwaliteit bewerkingen. Top kwaliteit bewerkingen tegen een goede prijs.

OPLOSSINGEN

Onze bewerkingen

Zesspindel draaien
Zesspindel draaien

Bij F.M.I. Dussen hebben we de beschikking over een aantal zesspindel machines waaronder een CNC zesspindel. Omdat deze machines op 6 posities tegelijk bewerkingen uitvoeren kennen ze bijzonder korte cyclustijden.

Transfermachines
Transfermachines

Voor de grotere series vanaf 15.000 stuks zetten we onze transfermachines in. Een sterk punt van deze transfermachines is dat ze asymmetrische producten kunnen produceren met zeer korte cyclustijden. Win-win.

CNC draaien en frezen
CNC draaien en frezen

Voor de kleinere series maken we gebruik van universele CNC-machines. Dankzij een slimme opstelling zijn deze machines Lean te gebruiken en kunnen we het principe ‘single piece flow’ in de praktijk brengen.

Gereedschapmakerij
Gereedschapmakerij

Naast de eerder genoemde productiemachines beschikken we bij F.M.I. Dussen ook over een geheel eigen gereedschapmakerij. Hier slijpen we onder andere diverse verspanende gereedschappen.

Buisbewerking
Buisbewerking

Ook voor het bewerken van al uw buizen kunt u bij F.M.I. Dussen uitstekend terecht. We hebben namelijk de mogelijkheid om buizen tot een maximale diameter van 42 te buigen.

Samenstellen
Samenstellen

Is de productie of bewerking van losse onderdelen voor u nog geen eindstation? Dan kunt u ons ook inschakelen voor het samenstellen van verschillende onderdelen.

Afwerking
Afwerking

Uiteraard hebben we naast eerder genoemde producties bij F.M.I. Dussen de mogelijkheid om de verschillende producten op de juiste manier af te werken.

KWALITEIT GEGARANDEERD

De ontzorger voor al uw
klein en groot metaalwerk

Voor al uw frees en draaiwerk beschikken wij van F.M.I. Dussen over diverse betrouwbare machines, waaronder CNC draaibanken en freesmachines.

MEER WETEN?

Weten wat wij voor
u kunnen betekenen?